AUGUSTUS! VIVE LA FRANCE!


Bij de Franse keuken denk je misschien aan bekende gerechten als coq-au-vin of quiche lorraine. Die zijn ook heerlijk, maar er is zoveel meer lekkers te vinden. Als bakkers worden wij vooral enthousiast van Frans brood. Puur, zonder toevoegingen en het ruikt natuurlijk heerlijk. Met ons brood en banket hoef je niet de hele Route du Soleil af te rijden om je God in Frankrijk te voelen. Wij wensen je een heerlijke zomer toe! 
AANBIEDINGEN VAN DE MAAND AUGUSTUS


Handig voor onderweg! ROUTE DU SOLEIL TASJE  
Alleen in de maand augustus van 15,25 nu 9,90 
  • 6 krentenbollen 
  • 6 zachte bolletjes 
  • 1 pak pauzekoeken of Leontientjes (4 koeken) 
  • 1 pakje knackers (roggespeltknackers of zonnepittenknackers)

FRANS WIT... STEVIG BOERENBROOD MET KNAPPERIGE KORST!
Wat is er lekkerder dan knapperig vers brood met een royale laag échte Franse boter en een snufje 'sel de mer'..? Je shopt het deze maand gewoon bij ons!
Paar minuten in een voorverwarmde oven en genieten maar!

FRANSE VISSOEP

Zoals wij de 'snert' hebben hebben de Fransen hun Bouillabaisse. Iedere familie kent wel een eigen (dit is het échte) recept. We besparen je de ingewikkelde versies, deze staat binnen een half uur op tafel. 
LUCHTIGE SCHUIMWOLKJES 
 

Ken jij ze al? Deze Franse lekkernij op basis van eiwit? Een goede meringue is zacht van binnen en krokant van buiten. Proef ze in augustus ook bij ons!

LEKKER VOOR TUSSENDOOR...
Croque Monsieur is nog zo'n Franse klassieker. De Hollandse versie is een tosti met ham en kaas. Wil je een keer voor de echte Franse versie gaan, beleg dan een snee Casino Wit vierkant met ham, bestrooi met Gruyere kaas, leg daar een snee bovenop. Besmeer met Bechamelsaus en bestrooi met nog meer Gruyere kaas. Bak ze gaar en goudbruin in een oven op 200o C