WERKEN BIJ BAKKERIJ VAN HEESWIJK

Heb je interesse in een van onderstaande vacatures?
Mail dan naar fleur@bakkerijvanheeswijk.nl of bel naar 0497 - 54 12 94.


VERKOOPMEDEWERKER M/V voor 24-38 uur (Bladel, Eersel en Bergeijk)
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van brood en banket. Je draagt zorg voor de juiste presentatie en beschikbaarheid van artikelen en verricht opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. De werktijden zijn in overleg te bepalen, zaterdag is echter een verplichte werkdag. 

VERKOOPMEDEWERKER M/V ZATERDAG voor 8 uur (Bladel en Bergeijk)
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van brood en banket. Je draagt zorg voor de juiste presentatie en beschikbaarheid van artikelen en verricht opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Je werkt voornamelijk op zaterdag en in de vakanties. 

CHAUFFEUR M/V voor 24-38 uur (Luyksgestel)
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de distributie van brood en banket naar onze winkels en diverse afleveradressen. Je rijdt met een bestelwagen en hebt over het algemeen vaste rijroutes. Je begint vroeg in de ochtend, tussen 04.00u en 06.00u. De werkdagen zijn in overleg te bepalen. Je kunt deze functie uitoefenen met rijbewijs B.

ASSISTENT BAKKER M/V voor 24-38 uur (Luyksgestel)
 

In deze functie help je bij de dagelijkse werkzaamheden in onze bakkerij in Luyksgestel. Je bent bezig met voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden. Deze bestaan vooral uit brood- en banketproducten vullen, decoreren en afwerken van brood- en banketproducten en het klaarzetten van materialen. Verder toets je of producten aan de kwaliteitsnorm voldoen. Daarnaast verricht je opruim- en schoonwerkzaamheden. Je start vroeg in de ochtend, tussen 05.00u en 06.00u. Voor deze functie is geen ervaring vereist.

SCHOONMAAKMEDEWERKER M/V voor 8 uur (Luyksgestel)
In deze functie werk je iedere woensdag vanuit onze bakkerij in Luyksgestel. Je bent samen met een team verantwoordelijk voor het schoonmaken van de bakkerij.