Recipe
3-4 people
25 minutes

NOTENBROODTOAST MET PADDENSTOELEN

Een heerlijk lunchgerecht voor gure herfstdagen. De lenteuitjes geven een frisse touch aan deze toast met ontbijtspek, paddenstoelen en salie.

Ingredients

Preparation

  1. Snijd alle paddestoelen in schijfjes.
  2. de lenteui in niet te kleine ringetjes.
  3. het ontbijtspek in dunne reepjes.
  4. Bak dit samen met het takje salie in een hete, droge grill-pan of koekenpan tot alles mooi gekleurd is.
  5. Voeg de room toe en laat deze even meekoken.
  6. Voeg op het laatst de kaas toe.
  7. roer even door en zet de pit uit.
  8. Toast het notenbrood en beleg het met de rucola.
  9. Haal het takje salie uit het paddenstoelenmengsel en breng op smaak met peper en zout.
  10. Schep het op de rucola en serveer direct.

Related products

No results found.
en_GB