Wie is er niet dol op Monchou-taart? Deze variant met een koekbodem van Leontientjes is lekker feestelijk.
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Verkruimel de koeken tussen je vingers.
- Smelt de boter in een pan en voeg hier de koekkruimels aan toe. Roer dit goed door tot een stevige massa.
- Schep het mengsel in een met bakpapier beklede bakvorm en verspreid het gelijkmatig over de bodem.
- Zet de bodem in de koelkast zodat hij kan afkoelen.
- Klop in een kom de slagroom met 2 eetlepels suiker stijf.
- In een andere kom prak je met een vork de suiker, vanillesuiker en MonChou tot een romig mengsel.
- Voeg het MonChoumengsel toe aan de slagroom en klop deze nog even kort goed door elkaar.
- Schep de vulling op de afgekoelde taartbodem en zet de taart minstens 2 uur in de koelkast.
- Maak de taart af door de aardbeien bovenop de taart te scheppen.