Recept
4-8 personen
45 minuten

MONCHOUTAART MET AARDBEIEN ‘ON TOP’

Wie is er niet dol op Monchou-taart? Deze variant met een koekbodem van Leontientjes is lekker feestelijk.

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Verkruimel de koeken tussen je vingers.
  2. Smelt de boter in een pan en voeg hier de koekkruimels aan toe. Roer dit goed door tot een stevige massa.
  3. Schep het mengsel in een met bakpapier beklede bakvorm en verspreid het gelijkmatig over de bodem.
  4. Zet de bodem in de koelkast zodat hij kan afkoelen.
  5. Klop in een kom de slagroom met 2 eetlepels suiker stijf.
  6. In een andere kom prak je met een vork de suiker, vanillesuiker en MonChou tot een romig mengsel.
  7. Voeg het MonChoumengsel toe aan de slagroom en klop deze nog even kort goed door elkaar.
  8. Schep de vulling op de afgekoelde taartbodem en zet de taart minstens 2 uur in de koelkast.
  9. Maak de taart af door de aardbeien bovenop de taart te scheppen.

Gerelateerde producten

Niets gevonden.