ROOMKAAS & ZALM
Meng in een kommetje roomkaas light met een paar druppels citroen en peper. Smeer de roomkaas royaal op een sneetje rogge en beleg met gerookte zalm, heel dun gesneden rode ui en wat bieslook.
HUMMUS & GEBAKKEN UITJES
Besmeer een sneetje rogge royaal met hummus (wij gebruikten hummus met gedroogde tomaat). Beleg met kleine blokjes komkommer, heel dun gesneden rode ui en gebakken uitjes.
ROOMKAAS
Meng in een kommetje roomkaas light kleine blokjes komkommer, fijngesneden rode ui, bieslook, peper en zout. Smeer royaal op een sneetje roggebrood.
AVOCADO & KIP
Meng een avocado met een paar druppels citroensap, zout en een eetlepel roomkaas light. Smeer op een sneetje roggebrood en beleg met kipfilet en ringetjes jalapeño.
HUMMUS & ROSBIEF
Besmeer een sneetje roggebrood met een dun laagje hummus. Beleg met rosbief en dun gesneden augurk.