roggebroodpiccal

RECEPT: PICCALILLY

Een heerlijke, pittige groentesaus die perfect is voor bij allerlei gerechten. Serveer met ons – met goud bekroonde – roggebrood!

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Snijd de groenten in kleine stukjes en doe ze in een grote kom.
  2. Meng de mosterdzaad, kurkuma en kerriepoeder door de groenten.
  3. Verhit de azijn in een steelpan en voeg de suiker toe. Roer goed door totdat de suiker is opgelost.
  4. Giet het azijnmengsel over de groenten en roer alles goed door.
  5. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen.
  6. Breng de piccalilly op smaak met zout en peper.
  7. Schep de piccalilly in gesteriliseerde potjes en sluit deze goed af.
  8. Laat de piccalilly minimaal een week staan voordat je hem gebruikt, zodat de smaken goed kunnen ontwikkelen.

Gerelateerde producten