Recept
3-4 personen
35 minuten

WINTERSE SOEP MET BIER

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Breng een pan water aan de kook met een snuf zout en kook hierin de blokjes knolselderij gaar.
  2. Bak ondertussen in de boter het spek, de ui en de knoflook aan.
  3. Voeg de wortel, prei en laurierblad toe en bak even mee.
  4. Giet de blokjes knolselderij af en pureer ze met een pureestamper. Voeg de bouillon, het bier, en de knolselderijpuree toe en laat dit ongeveer 25 minuten zachtjes koken.
  5. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en de fijngesneden selderij.
  6. Verwarm ondertussen de oven voor op 190 graden Celsius en bak het bierbrood in 9 minuten af tot de korst lekker knapperig is.
  7. Serveer de soep met bierbrood en boter. Smakelijk!

Gerelateerde producten

Geen resultaten gevonden.
nl_NL