pasteitje 1920x1920

RECEPT: PASTEITJES MET KIPPENRAGOUT

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Leg de kipfilets met de laurierblaadjes, de kruidnagel en wat peterselie in een halve liter koud water en breng aan de kook.
  2. Laat dit zo 10 minuutjes zachtjes doorkoken. Haal de kipfilets eruit en snijd ze klein.
  3. Bak in een pan met dikke bodem de lenteui en champignons aan.
  4. Voeg een flinke klont boter toe en voeg, zodra de boter niet meer bruist de bloem toe. Roer een paar minuten goed door.
  5. Voeg het kippenvlees toe. Schep er lepel voor lepel zoveel kippenbouillon bij, tot de ragout de gewenste dikte heeft.
  6. Breng op smaak met peper en zout en een scheutje room. Vul de (eventueel warme) pasteibakjes met de ragout.

Gerelateerde producten

Niets gevonden.