roggebrood1 1920x1920

RUNDERBOUILLON MET BOUILLONSALADE EN ROGGEBROOD

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Doe het soepvlees met de appelciderazijn in een pan met 2 liter koud water. Breng aan de kook.
  2. Schep het schuim wat boven komt drijven eraf en gooi het weg.
  3. Snijd de winter peen, de prei en de ui kruislings in en voeg dit met de laurier, de kruidnagel en het zout bij de bouillon. Laat dit 4 tot 6 uur zachtjes trekken.
  4. Haal de groenten en de schenkel uit de pan en giet de bouillon door een doek.
  5. Breng op smaak met de peper en eventueel zout. Dit is je basis-runderbouillon die je ook in bakjes in kunt vriezen voor soep of saus.
  6. Wij doen er nu nog 2 bouillonblokjes en soepgroenten bij en laten dit nog 20 minuten zachtjes koken. Serveer met roggebrood.

Gerelateerde producten

Niets gevonden.