Stay away baking tray
Op mooie dagen blijf je het liefst zo lang
mogelijk op de fiets, aan het strand of op
een terrasje hangen. Geen probleem, deze
baking tray bereid je 's morgens voor en is
's avonds binnen 25 minuten klaar!
- 2 paprika's, in grove stukken gesneden
- 1 bakje rode en/of gele cherrytomaatjes
- 1 klein bosje wortelen
- 4 bosje bosuitjes, in schuine stukken gesneden
- 1 rode ui, in ringen gesneden verse kruiden zoals bieslook, munt of basilicum
- 1 teen knoflook, uitgeperst
- Olijfolie
- Grof gemalen zeezout en (eventueel chili-) peper
Doen
- Snijd de wortels los van het lof en was ze onder de kraan.
- Bestrooi een bakplaat royaal met olijfolie, peper, zout en de uitgeknepen knoflook.
- Hussel de groenten en fijngesneden kruiden hierdoorheen.
- Zet 20-25 minuten in een oven op grillstand 190o C. Lekker met vlees of vis van de BBQ.
- Tip: Voor een complete maaltijd leg je tussen de groenten gemarineerde moten kabeljauw of zalm!