Recepten
Contact
Over ons
Vacatures
Onze winkels
Naar de startpagina
Mijn account
Aanmelden
of registreren
Overzicht Jouw profiel Adressen Betaalwijzen Bestellingen
Abonnementen
€ 0,00*
Alle producten
Brood
Broodjes
Snacks & Koek
Gebak en diverse
Toon alles Brood
Wit
Bruin
Volkoren
Halfgebakken
Gevuld
Toon alles Broodjes
Krokant
Zacht
Toon alles Snacks & Koek
Koek & Cake
Knackers
Hartige snacks
Toon alles Gebak en diverse
Gebakjes
Vlaaien
Taarten
Diverse
Mijn account
Aanmelden
of registreren
Overzicht Jouw profiel Adressen Betaalwijzen Bestellingen
Abonnementen
€ 0,00*
Categorieën
  • Alle producten
  • Brood
  • Broodjes
  • Snacks & Koek
  • Gebak en diverse
  • 0497 54 12 94
Winterse hartige taart met bloemkool en oude kaas
Winterse hartige taart met bloemkool en oude kaas
Winterse hartige taart met bloemkool en oude kaas
Winterse hartige taart met bloemkool en oude kaas
Winterse hartige taart met bloemkool en oude kaas
Winterse hartige taart met bloemkool en oude kaas

Winterse hartige taart met bloemkool en oude kaas

Nodig

  •  1 rol bladerdeeg 
  • 300 gr bloemkoolroosjes 
  •  3 eieren 
  •  100 gr mascarpone 
  •  100 ml slagroom 
  • 150 gr geraspte oude kaas 
  • 3 takjes salie 
  • 2 el mosterd 
  • peper en zout 

Doen 

  • Verwarm de oven voor op 19o C. 
  • Vet een springvorm in met boter. Bekleed de vorm met het hartige taartdeeg. 
  • Prik over de hele bodem met een vork gaatjes. Leg een stuk bakpapier in de vorm en vul hem op met ongekookte droge bonen (+ bewaar er 1 om straks in de taart te 'verstoppen'!). 
  • Bak de bodem 20 minuten in de oven. Maak ondertussen de vulling. 
  • Klop de eieren samen met de slagroom, mascarpone en mosterd in een mengkom tot een gladde vulling. Breng op smaak met peper en zout. 
  • Haal de bodem uit de oven, haal de ‘blinde vulling’ uit de bodem en zet nog 10 minuten zonder vulling in de oven. 
  • Vul de bodem met de bloemkoolroosjes en 1 gedroogde boon (voor de gelukkige vinder;-), schenk de eivulling over de bloemkoolroosjes en verdeel de kaas en blaadjes salie over de quiche.
  •  Zet nog eens 30 minuten in de oven, de quiche is klaar wanneer de vulling is gestold.

Contact

0497 54 12 94 info@bakkerijvanheeswijk.nl

Mis niets!

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuws, kortingacties & tips? Meld je dan aan met je e-mailadres:

Volg ons

Facebook YouTube Instagram
Producten
  • Snacks & koek
  • Gebak
  • Vlaaien
  • Taarten
  • Wit en lichtbruin
  • Volkorenbrood
  • Tarwebrood
  • Supergranenbrood
Informatie
  • Over ons
  • Algemene Voorwaarden en bedrijfsgegevens
  • Zakelijke login
  • Werken bij van Heeswijk
  • Bezorgen: de mogelijkheden
Winkels
  • Bergeijk
  • Bladel
  • Dommelen
  • Eersel
  • Veldhoven
  • Luyksgestel
  • Valkenswaard
  • Meerhoven
© 2023 Bakkerij van Heeswijk Webshop door We Provide
Deze website maakt gebruik van cookies om de best mogelijke ervaring te garanderen. Meer informatie...