ReceptHARTIGE APPELHAPJESWij maken graag heerlijk zoet gebak met appeltjes, maar ook in hartige baksels zijn appeltjes niet te versmaden. Neem nu...
ReceptEIGENGEMAAKTE APPELSTROOPSpoel de appels heel goed af en droog ze daarna met een schone theedoek.Ontdoe de appels van steeltjes en kroon en snijd ze in stukken.Doe de appels samen met het water in een grote pan en laat ze in 50 minuten tot moes koken.
NieuwsONTDEK ONZE SEPTEMBERFOLDER!Heb jij de nieuwe folder al gezien? Dit keer extra dik! 3 x appelrecept Interview met banketbakker Esmee Duurzaam ondernemen De september-acties
NieuwsINTERVIEW MET BANKETBAKKER ESMEEEsmee van der Heijden (21) uit Bladel werkt als banketbakker bij Bakkerij van Heeswijk. Dit jaar heeft zij haar opleidingen...
ReceptCEASAR CIABATTA SALADELaat de zomer smaakvol beginnen met deze heerlijke ceasar ciabatta salade.
ReceptNOTENBROOD MET BRIEVerwarm de oven voor op 200o C.Haal het notenbrood uit zijn bakje en snijd het voorzichtig diagonaal in. Niet tot de bodem, want dan valt het brood uit elkaar.Snijd de brie in repen en verdeel dit tussen de inkepingen.
ReceptEIGENGEMAAKT BESCHUIT MET CLOTTED CREAM ‘ON TOP’Snijd de beschuitbollen doormidden en leg ze met de gesneden kant naar boven op een bakplaat.Zet ze 10 tot 15 minuten in een oven op 190° C tot de bovenkant mooi goudbruin is.Meng ondertussen het sinaasappelsap, de ahornsiroop en de aardbeien. Zet dit in de koelkast om te marineren.