Blog

roggebroodpiccal
Recept

RECEPT: PICCALILLY

Een heerlijke, pittige groentesaus die perfect is voor bij allerlei gerechten. Serveer met ons – met goud bekroonde – roggebrood!

receptboterham
Recept

RECEPT: KIP SANDWICH

  • Snijd de kipfilets in de lengte doormidden. Sla 4 filets met een deegroller plat (circa 6 mm) en bestrooi met peper en zout.
  • Maak nu eerst de kappertjesmayonaise van de kappertjes, mayonaise en olijfolie. Klop de eieren los in een plat schaaltje.
  • Meng de bloem met wat chilivlokken en tijm op een plat bord en strooi ook het broodkruim op een bord. Haal de filets eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het broodkruim
10. turksbroodpizzadsc 0859 1920x1920
Recept

RECEPT: PIZZA VAN TURKS BROOD

  • Rooster voor de pesto de pijnboompitjes kort in een koekenpan. Doe alle ingrediënten, behalve de olijfolie, in een keukenmachine of blender.
  • Begin met mixen en voeg meteen, beetje bij beetje, olijfolie toe tot het een mooie smeuïge massa is. Breng op smaak met zout, peper en (als het bitter is) een theelepel honing.
  • Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden Celsius. Besmeer het halve brood royaal met tomatensalsa. Beleg met de mozzarella, salami en pesto. Zet de pizza 15 tot 20 minuutjes in de oven, tot de kaas lekker gesmolten is.
dsc 5372 1920x1920
Recept

RECEPT: KWARK MET GRANOLA

Ontdek onze nieuwe granola, gemaakt van 100% natuurlijke ontbijtgranen. Suikerarm, laag in koolhydraten en gemaakt van meer dan 55% noten,…

dsc 0013 1920x1920
Recept

GEVULDE EITJES MET AVOCADO-CRÈME

  • EITJES MET KERRIECRÈME Snijd voorzichtig het kapje van de hard gekookte eieren en haal – ook heel voorzichtig – de dooiers eruit. Meng de mayonaise, 3 eierdooiers, azijn, kerriepoeder en 1,5 el geroosterde pijnboompitjes in een keukenmachine tot een glad mengsel. Proef en breng op smaak met peper en zout. Vul een spuitzak met kartelmond met de avocado -crème en vul hiermee drie eitjes en garneer ze met spekjes.
  • EITJES MET AVOCADOCRÈME Meng de avocado, 3 eierdooiers en het uitgebakken spek (houd een klein beetje apart voor de garnering) in een keukenmachine tot een glad mengsel. Proef en breng op smaak met peper en zout. Vul een andere spuitzak met een (grote) ronde spuitmond met de kerrie-mayonaise en vul de andere eitjes ermee.