Blog

dsc 1599
Nieuws

DE KERSTPAKKETTENFOLDER VAN 2024

Wat gun jij jouw collega’s of zakenrelaties deze decembermaand?Een relaxed ‘borrelplank-avondje’ op de bank of een heerlijk culinair samenzijn met…

halloween2
Nieuws

LEKKER GRIEZELEN!

Halloween staat voor de deur en bij Bakkerij van Heeswijk hebben we op25, 26 en 28, 29, 30 en 31…

roggebroodpiccal
Recept

RECEPT: PICCALILLY

Een heerlijke, pittige groentesaus die perfect is voor bij allerlei gerechten. Serveer met ons – met goud bekroonde – roggebrood!

receptboterham
Recept

RECEPT: KIP SANDWICH

  • Snijd de kipfilets in de lengte doormidden. Sla 4 filets met een deegroller plat (circa 6 mm) en bestrooi met peper en zout.
  • Maak nu eerst de kappertjesmayonaise van de kappertjes, mayonaise en olijfolie. Klop de eieren los in een plat schaaltje.
  • Meng de bloem met wat chilivlokken en tijm op een plat bord en strooi ook het broodkruim op een bord. Haal de filets eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het broodkruim
10. turksbroodpizzadsc 0859 1920x1920
Recept

RECEPT: PIZZA VAN TURKS BROOD

  • Rooster voor de pesto de pijnboompitjes kort in een koekenpan. Doe alle ingrediënten, behalve de olijfolie, in een keukenmachine of blender.
  • Begin met mixen en voeg meteen, beetje bij beetje, olijfolie toe tot het een mooie smeuïge massa is. Breng op smaak met zout, peper en (als het bitter is) een theelepel honing.
  • Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden Celsius. Besmeer het halve brood royaal met tomatensalsa. Beleg met de mozzarella, salami en pesto. Zet de pizza 15 tot 20 minuutjes in de oven, tot de kaas lekker gesmolten is.
dsc 5372 1920x1920
Recept

RECEPT: KWARK MET GRANOLA

Ontdek onze nieuwe granola, gemaakt van 100% natuurlijke ontbijtgranen. Suikerarm, laag in koolhydraten en gemaakt van meer dan 55% noten,…