In de ochtend snel opladen doe je met (volkoren) brood of met granola met yoghurt. Ken je onze pauzekoeken al?...
Nieuws
WA SUNT! WEGGOOIEN IS ZONDE!
Voedsel verspillen is niet leuk. Daar zijn wij het als bakker volledig mee eens. Je kunt nu bij ons sunt-pakketten...
Recept
RECEPT: PICCALILLY
Een heerlijke, pittige groentesaus die perfect is voor bij allerlei gerechten. Serveer met ons – met goud bekroonde – roggebrood!
Nieuws
LEKKER GRIEZELEN!
Halloween staat voor de deur en bij Bakkerij van Heeswijk hebben we op25, 26 en 28, 29, 30 en 31...
Recept
RECEPT: KIP SANDWICH
Snijd de kipfilets in de lengte doormidden. Sla 4 filets met een deegroller plat (circa 6 mm) en bestrooi met peper en zout.
Maak nu eerst de kappertjesmayonaise van de kappertjes, mayonaise en olijfolie. Klop de eieren los in een plat schaaltje.
Meng de bloem met wat chilivlokken en tijm op een plat bord en strooi ook het broodkruim op een bord. Haal de filets eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het broodkruim
Recept
RECEPT: PIZZA VAN TURKS BROOD
Rooster voor de pesto de pijnboompitjes kort in een koekenpan. Doe alle ingrediënten, behalve de olijfolie, in een keukenmachine of blender.
Begin met mixen en voeg meteen, beetje bij beetje, olijfolie toe tot het een mooie smeuïge massa is. Breng op smaak met zout, peper en (als het bitter is) een theelepel honing.
Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden Celsius. Besmeer het halve brood royaal met tomatensalsa. Beleg met de mozzarella, salami en pesto. Zet de pizza 15 tot 20 minuutjes in de oven, tot de kaas lekker gesmolten is.
Recept
RECEPT: KWARK MET GRANOLA
Ontdek onze nieuwe granola, gemaakt van 100% natuurlijke ontbijtgranen. Suikerarm, laag in koolhydraten en gemaakt van meer dan 55% noten,...
Nieuws
FOLDER APRIL: SPRING MAAR ACHTEROP!
Ontdek de folder van april, helemaal in het teken van fietsen!
Nieuws
INTERVIEW MET BMX-TALENT JOYCE BAX
Joyce Bax (23) is een echte duizendpoot. Ze werkt vol enthousiasme in de winkel in Bergeijk. Daarnaast pakt ze razendsnel...